HIGHLIGHTS: IFK GÖTEBORG-MFF 2-0 (1-0)


Gåshud!

KLASSIKER PÅ MÅNDAG, BOKA NU!

aa

Alla till biljardpalatset.

Fotbolls-bojkott-fest på biljardpalatset idag för den som vill, sista anmälning 08.00 torsdag 21a maj annars betala i dörr som gäller.
Ölpaket finns kvar men matpaketen är slutsålt.

På måndag är det Malmö hemma, boka nu!

a


BILDER FRÅN ELLOS AWAY!

YE.aaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

INTRESSEANMÄLAN AJK

Ni som är intresserade av att följa med på gnaget borta i sommar den 13:e juli en en måndag å villig att betala minimum 400 kr skriv erat för och efternamn som kommentar på inlägget.
Om ni vet någon eller några säkra kompisar så skriv med dem också om de nu inte orkar gå in själva på sidan och skriva upp sig!

Kalmar kross på söndag!

/NICKEMAN ÄTHN

AIK BORTA? Matchdag ändrad.

Hallå folks! Storseger ikväll med 3-0 mot Gefle IF på våran nya borg! Har sån jävla ångest att jag var tvungen att dissa pga så jävla mycket skolgrejer som är kvar innan studenten som bara är om 27 dagar eller nå så ;(
Hur som helst, jävligt skönt med vinst igen!  I alla fall....

Vi planerar att försöka lösa en stor buss till Stockholm från Trollhättan i sommar för AIK-Göteborg på Råsunda.
Matchen är alltså nu ändrad till den 13e juli på en måndag, matchstart är dock ej fastställt. Slapp en tidig helgdag iaf men då är risken att vi kanske inte får ihop folk. Men that's life, bara å ta ledigt måndagen den 13e juli för blåvitt!
Men preliminärt för resan kan man la säga så här:

När: Måndag 13e juli
Var: Sthlm, Råttsunda.
Pris: 400-500kr/pers
Avgång: -
Comment ifall ni är sugna så ska vi se vad vi kan göra utav detta!

Spelschemat för IFK Göteborg fram till Gnaget borta 12e juli:

2009-05-17 IFK Göteborg - Kalmar FF
2009-05-21 Gais - IFK Göteborg
2009-05-25 IFK Göteborg - Malmö FF
2009-05-30 IFK Göteborg - BP
JUNI UPPEHÅLL
må 6 juli kl. 20.00 Halmstad - Göteborg Canal+  
må 13 juli kl. 19.00 AIK- IFK Göteborg  

Sleep tight!

/Nickeman ÄTHN


Glöm Borås, Krossa Gefle!

Tack för igår boys, vi blev 25 grabbar som åkte ner och det gick hur bra som helst förutom matchen då... Men busschauffören tyckte det va roligt och han hade inget å klaga på.
Så tack för att ni höll såpass rent om er och visade hänsyn så vi kan åka fler gånger med Willy dah man.  Också tack för de pengarna jag fick in så att det kan täcka busskostnaden. Saknas dock fortfarande 200kr så om ni kan och vill så sätt gärna in en 20lapp var!

Blicka nu framåt så ses vi på nya gamla ullevi på torsdag!

/Nickeman ÄTHN

IDAG SMÄLLER DET

Ikväll smäller det boooys, vi är nu 27 anmälda och kommer rulla från Trollhättan vid 16 tiden. Don't be late!
Vi ska också hämta 4 pers från Vbg dock men det går fort,notera också att det inte blir några pissepauser utan direktresa till Borås både dit och hem. Jag har desperat fortfarande inte fått svar på vilken pub änglarna abonnerat men hoppas få det innan avgången i eftermiddag.. Sen uppmanar Ultras till marsch med samling 18.30 å självklart är vi med!
Kommer förmodligen eller måste nästan kräva er på en tia eller 20lapp då vi saknar 3 man för att få ihop pengarna till bussen. Det saknas  ungefär 400 kr så sorry boys men om ni vet nån mer som kan hänga med så be han hänga med föfan! Han kan betala imorrn eller i veckan spelar ingen roll, bara vi blir 30 pers helst så slipper vi detta!
Ses på bussen!

/Nickeman anglarnathn

RSS 2.0