ALLA TILL HELSINGBORG!

Det går nu att köpa biljett till matchen på Olympia mot Helsingborg den 6:e april! Säkra plats på bussen å läktaren!

KÖP BILJETT --> http://www.ticnet.se/html/artist.htmI?l=SE&artist=Helsingborgs+IF+-+IFK+G%F6teborg

Helsingborg borta brukar vara en av de mest populära bortaresorna på säsongen och vi brukar komma med ett grymt bortafölje.
Förra året räkna dem med ett par hundra änglar, vi kom med över tusen man!
Så se till att va på plats! Anmälning nedan!

Anmälda och betalda: 17/18

buss
Anmälning nedanför!                

ANMÄL DIG NU OCH HÄR!

Äntligen har vi bestämt oss, vart ett jävla flängande mellan olika bussbolag om vilket som är billigast osv.
Priset blir tyvärr ej längre 250kr/person utan 300kr/person..
Anledningen till att vi höjde priset är att om det fortsatt skulle va 250kr/person så måste vi bli 37-40 pers och vi tror det kommer bli för svårt att få ihop så många så nu är det alltså ändrat till 300kr/person och vi behöver bli  minst 27-30 personer. Matchdagen är fortfarande måndagen den 6:e april!

Så nu är det fritt fram att  anmäla sig till resan! Här är all info hur du gör, följ instruktionerna så ska det inte vara några problem alls! Sista anmälning/betalningsdag är den 20:e februari.
Nya priset är som sagt  300kr/person och gäller endast bussresan, biljett till matchen får ni själva stå för.
Anmälan görs enklast genom internettjänst, alltså föra över pengarna över nätet. Om ni inte har internetbetalning så har säkert era föräldrar det som kan hjälpa er eller nåt annat liknande, annars finns dock alternativet att man kan gå till banken och betala.. Åldersgränsen på bussen är minst 16 år, 15 år och under måste ha med målsman!
Insättningen SKA gå  till kontonummer: 31202161464. Vid internetbetalning (se nedan!). Har ni ej Nordea så är det ungefär samma på de andra bankerna, bilden är uppe bara för ni ska få något humm om hur det ser ut. Kan hända ni med ej nordea behöver clearingnummer och det är bara de 4 första i kontonumret alltså 3120.
Glöm inte skriva ditt namn! 

1. Inget valANMÄLNING
2. Välj Nordea
3. 31202161464
4. Ditt namn!!!
5. 300 kr
6. Vilken dag ni vill betala (senast den 20:e februari). 
7. Välj ditt konto som betalningen sker från.

 
Gogogogogogogogogo!

/Niklas N -anglarnathn

Gärna en sådan repris i Helsingborg...

Film från AIK borta 2007. Enligt mig min bästa bortamatch jag vart på, fullständigt tog över Råsunda! Efter 1.30 och resten av filmen, vilket tryck! Det här var näst sista matchen på säsongen då mer än tusen änglar kom på besök till Solna innan guldavgörande matchen hemma mot Trelleborg! Enjoy.


Be aware!

Sent imorgon kväll ska det nog vara fritt fram att anmäla sig till resan om planerna går som de ska.
Detta gäller då de som vill betala via postförskott, över nätet via eran bank. All info om hur man gör osv kommer upp imorgon på sidan så inga problem.
Skulle helst vilja att de flesta väljer postförskott då man vet att ni redan har betalat och är säkrade en plats.
Många kanske säger att de ska med och kommer att betala kontant innan avgång men på så vis kan det dyka upp nåt annat bokat där för er eller att ni inte är sugna längre just den dan till exempel...
Postförskott folks, då är ni säkrade en plats och om vi inte blir tillräckligt med folk får ni pengarna tillbaka.
Banken imorgon blir det då jag ska öppna bankkontot där de som vill med på resan ska föra in sina pengar, men som sagt... All info om hur ni anmäler er imorrn kväll.

Sleep tight!

/Niklas N -anglarnathn


Pris och info om den eventuella bussresan

Mörrn fölk!

Karl-Everts ringde tidigt imorses igen angående priser som jag hade sagt.
Liten buss kostar 8.904 kr medans en stor kostar 9.222 kr inklusive N0LL stopp på vägen. Direktresa alltså, annars skulle det kosta extra men det beror fortfarande på hur många vi blir så inte omöjligt att det blir stopp på vägen men för nuläget så är det alltså inget stopp på vägen så ni är medvetna om det.
Priset per person kommer att bli 250kr så vi måste försöka bli minst 35-40 pers för att ha råd med det hela.
Ska öppna ett nytt bankkonto snarast så ni kan betala med förskottsbetalning som kommer säkert direkt in på det kontot annars är det fortfarande som sagt betalning på plats. På bussen kommer vi att sälja öl till alla som vill och
matchbiljett står inte vi för, det är upp till var och en att fixa om ni ska med!

Ha en grym eftermiddag!

/Niklas N -anglarnathn

Lite smått på G!

Reseaffisch!
Den preliminära reseaffischen som förhoppningsvis ska locka en del Trollhättebor!

Har också ringt och kollat lite grann med Karl-Everts busstouring angånde om att hyra en buss.
Det finns två bussar att välja mellan, liten eller stor.
Liten rymmer 38 pers medans en stor buss rymmer 47 pers. Val av buss beror ju givetvis på hur många vi blir.
Hjälp mig nu gubbar, sprid omkring den här idén, till kompisar, jobbet, skola, exakt överallt!  Vi har 3 månader på oss och kan bli svårt att få med många trollhättebor iomed att FC Trollhättan och stora Black support gick upp till Superettan som säkert många väljer istället men men...  Karl-Everts sekreterare ska ringa mig imorrn igen angående priser osv, så kommer med mer info då!

Keep updated folks!

/Niklas N -anglarnathn

Änglarna Trollhättan kanske?

Änglarna Trollhättan är bara ett namn än så länge som har tänkt att anordna bussresor till IFK Göteborgs borta matcher. Förhoppningsvis ska vi ha fixat buss och allt tillbehör till premiären borta mot Helsingborg på Olympia den 6:e april!
Jag själv som kom med idèn har vart aktiv runt IFK Göteborg i några år nu med ett årskort från förra säsongen och medlem i Supporterklubben Änglarna i flera år och åkt på ett x antal bortamatcher.
Så därmed vet jag hur jobbigt det är att behöva resa till exempelvis en tidig match som i somras, AIK borta tror jag det va. Matchen va lagd 12.00 har jag för mig så... Avgång 06.00 från centralen och det inte går några bussar så tidigt från Trollhättan så man måste behöva fixa skjuts både dit och hem och utöver resan till Stockholm 12 timmar tur å retur ha 1 timme fram och tillbaks till Trollhättan.
Det är likadant med alla långresor, Malmö, Kalmar osv.
Jag säger inte att det INTE har varit värt det eller nåt sånt men jag vill kunna resa och se på matcherna utan att det ska behöva gå ut över studierna eller jobb pga det.
Bara tanken att va skönt att komma hem och ha ca 10 min hem känns bättre och man kanske får större lust att åka  på de flesta bortamatcherna under säsongen.

Det jag har tänkt är att anordna något bussbolag som Karl-Everts till exempel, ringa runt, kolla priser och försöka få ihop till iaf en full buss från Trollhättan.
Efter styrt buss så kommer det komma upp affischer runt på de flesta företagen i stan, centrum, industrierna för att locka så många som möjligt. Betalning kommer att ske med förskottsbetalning eller om ni vill betala direkt på plats!

Hoppas idén uppskattas något sådär och på brinnande intresse från alla! Mot ett grymt blåvitt år 2009 folks!

/Niklas N -anglarnathn


RSS 2.0